Κέντρο Αισθητικής Mαρούσι - Μαρία Πασχαλίδη

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα με Σαββάτο - 10πμ με 8μμ

Τηλ.: 210 80 26 583

22 Νοε

Τι είναι όμως το Microfeathering?

Είναι η νέα τεχνική κατά την οποία επεμβαίνουμε στο ήδη υπάρχον φρύδι επιφανειακά δηλαδή στην επιδερμίδα και συμπληρώνουμε αραιές τρίχες σύμφωνα πάντα με το φυσικό σχήμα χωρίς να αλλάζουμε την γραμμή του η το πάχος του. Χρησιμοποιούμε χρώμα το οποίο να είναι απόλυτα ίδιο, κατά το δυνατόν, με το φυσικό χρώμα ώστε το χρώμα να είναι ενιαίο χωρίς να δίνει την τρισδιάστατη εικόνα του Microblading . 

31 Οκτ

Προηγμένο θερμικό κλασματικό σύστημα για την αναζωογόνηση του δέρματος .

Τι είναι το TIXEL 2 ?

Είναι ένα μη επεμβατικό ή επεμβατικό ,κλασματικό σύστημα αναζωογόνησης του δέρματος με την καινοτόμα πατέντα τεχνολογίας της NOVOXEL η οποία χρησιμοποιεί tip τιτανίου.Είναι η μοναδική θεραπεία κατά την οποία το δέρμα μένει <ανοιχτό> για 5 ώρες και έτσι εισχωρούν βιταμίνες και πολλές  θρεπτικές ουσίες (έχουν γίνει ήδη πολλές μελέτες και για την απορρόφηση φαρμάκων) με αποτέλεσμα την εξαιρετική αλλαγή εμφάνισης του δέρματος λογω της έντονης ανάπλασης και ενυδάτωσης με πολλαπλά λιποσώματα DR BAUMANN τα οποία χρησιμοποιούμε αποκλειστικά στη θεραπεία αυτή.

https://youtu.be/0pmRs78xc28

1 Δεκ

ΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

hifu face

Lifting χωρίς νυστέρι, με φυσικό αποτέλεσμα!

Η θεραπεία HIFU αποτελεί την πιό πρόσφατη καινοτομία των τεχνολογιών ενέργειας που χρησιμοποιούνται στις κοσμητικές θεραπείες.

Πρόκειται για μία μέθοδο που χρησιμοποιεί υπερήχους ώστε να επιτύχει (τεχνολογικά) σύσφιξη (Lifting) του δέρματος, μέσω ενεργοποίησης παραγωγής κολλαγόνου. 

7 Ιουλ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

ΚΑΘΑΡΟ TEA TREΕ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ.

Η επιστήμη απαντά, το αποτέλεσμα δίνει οριστική λύση!

12 Ιουλ
Microblading - Ημιμόνιμο σχήμα φρυδιών

Το Microblading είναι μια σχετικά νέα μέθοδος ημι μόνιμου σχήματος φρυδιών. Είναι η πλέον ακριβής διαδικασία σχήματος και χρώματος φρυδιών.

29 Απρ

Το μόνιμο μακιγιάζ-tattoo φρυδιών, είναι μία τεχνική κατά την οποία με ειδικό στυλό στο οποίο εφαρμόζεται αποστειρωμένη και μιας χρήσης βελόνα, σχεδιάζουμε το επιθυμητό σχήμα φρυδιών.

18 Ιουλ

Οι Ευρυαγγείες δημιουργούνται όταν τα πολύ λεπτά τριχοειδή του προσώπου διευρύνονται με αποτέλεσμα να φαίνονται ακόμη και με γυμνό μάτι, έτσι δημιουργείται μία εικόνα ερυθρότητας στα σημαία αυτά του δέρματος.

18 Ιουλ

Η ενυδάτωση είναι η πρώτη επιλογή θεραπεία καθώς η υγρασία του δέρματος είναι απαραίτητη να υπάρχει αλλά και να διατηρείται.

19 Ιουν

Η μεσοθεραπεία είναι μία σχετικά ανώδυνη μέθοδος με τη βοήθεια της οποίας βελτιώνεται η μικροκυκλοφορια.

10 Ιουν

Η λεύκανση είναι αποτελεσματική θεραπεία η οποία απαιτεί χρόνο και επιμονή, και τούτο διότι η υπερμελάχρωση του δέρματος είναι διαδικασία η οποία πολύ δύσκολα αναστρέφεται.

10 Ιουν

Είναι η πλέον σύγχρονη και συνεχώς εξελισσόμενη μέθοδος μέσω διαφόρων μηχανημάτων, με βασικό σκοπό μας την επιτυχή αύξηση παραγωγής του κολλαγόνου.

10 Ιουν

Η σύσφιξη ως θεραπεία μπορεί να έχει πολλές επιλογές, εφόσον το κάθε πρόσωπο καθορίζει τον τρόπο εξαγωγής της συνεδρίας, λόγω ηλικίας αλλά και ιστορικού.

10 Ιουν

Στην περιποίηση του καθαρισμού, όπου βεβαίως ο τρόπος διεξαγωγής του, παραμένει ο ίδιος και ορθόδοξος με αρχική διαδικασία, την εξαγωγή και αποστείρωση των φαγεσώρων ή φλυκταινών.

10 Ιουν
Αποτρίχωση με τα laser DIODE COUPLED  και CUTERA.

Εδώ και 30 χρόνια η αποτρίχωση με laser έχει καταλάβει την πρώτη θέση στις μεθόδους αποτρίχωσης.