Κέντρο Αισθητικής Mαρούσι - Μαρία Πασχαλίδη

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα με Σαββάτο - 10πμ με 8μμ

Τηλ.: 210 80 26 583

19 Ιουν
Δημοσιεύθηκε από Μαρία Πασχαλίδη

Το HUBER, μια τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη για την ολοκληρωμένη εκγύμναση και την ταυτόχρονη διέγερση όλων των μυϊκών ομάδων, είναι το μοναδικό μηχάνημα το οποίο διεγείρει τους εν τω βάθει μύες της Σπονδυλικής στήλης

huber-art2HUBER - Ο Ισορροπιστής του Ανθρωπίνου Σώματος


Το HUBER, μια τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη για την ολοκληρωμένη εκγύμναση και την ταυτόχρονη διέγερση όλων των μυϊκών ομάδων, είναι το μοναδικό μηχάνημα το οποίο διεγείρει τους εν τω βάθει μύες της Σπονδυλικής στήλης (Σ.Σ) σε συνέργεια με τους επιφανειακούς.

Είναι ένας εγκέφαλος που αξιολογεί την αντοχή των μυϊκών ομάδων και την ικανότητα του χειριστή αφού ελέγχει 100% την έντασή του καθώς και την στάση του. Ταυτόχρονα προσφέρει ισορροπία, συντονισμό, συγχρονισμό κινήσεων και σφαιρική μυϊκή ενδυνάμωση μέσω της κινητοποίησης της Σ.Σ. οδηγώντας στην προσαρμοσμένη ενίσχυση μυών και τη βελτιωμένη στάση σώματος.

Το HUBER έχει την ικανότητα να αξιολογεί την αντοχή, τον συντονισμό των μυϊκών ομάδων και την ικανότητα του χειριστή να παραμείνει σταθερός σε ασταθές περιβάλλον. Επίσης, καταμετρά το επίπεδο προσπάθειας το οποίο καταβάλλεται από το χειριστή και την ικανότητα του να το διατηρήσει σταθερό όπως επίσης και την ικανότητα προσαρμογής των μυϊκών ομάδων και τη μοτορική ανάπτυξη του εγκεφάλου. Το ασταθές περιβάλλον παράγεται από την ταλαντευόμενη πλατφόρμα, την κινούμενη δυναμική στήλη και τη μυϊκή κόπωση .

Με τακτική εκγύμναση μέσω του HUBER λοιπόν, επιτυγχάνεται ενδυνάμωση των εν τω βάθει μυών και πιο εξειδικευμένα συγκεκριμένων τύπου μυϊκών ινών υπεύθυνες για την καλή στάση, ισορροπία, αποφυγή τραυματισμών και εργονομικά μηχανική απόδοση της μυϊκής αλυσίδας. Η βελτίωση του συντονισμού θα επιτρέψει στο ανθρώπινο σώμα περισσότερη ευελιξία και ευκινησία.

Το HUBER διαθέτει προγράμματα για εξειδικευμένη άσκηση, χωρίς την ανάγκη ακραίας ή επικίνδυνης προσπάθειας, η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες και τους στόχους κάθε χειριστή. Η δυνατότητα του συστήματος να προσδιορίζει την δύναμη ή αδυναμία του κάθε χειριστή, συγκρίνεται με τη λογική του ''personal training''.

 

Το HUBER αποτελείται από:

  1. Κινούμενη πλατφόρμα που προσφέρει μια δυναμική μορφή κινητοποίησης και διέγερσης των μυϊκών ομάδων.
  2. Εργονομικές λαβές με ενσωματωμένους αισθητήρες που προσφέρουν ανεξαρτησία αξιολόγησης της δεξιάς από την αριστερή πλευρά.
  3. 'scan effect''- Δυναμική στήλη, η οποία αυξάνει την αστάθεια κίνησης με αποτέλεσμα την στρατολόγηση μεγαλυτέρου αριθμού μυών .
  4. 'interactive screen''- Διαδραστική οθόνη με την οποία επιτυγχάνει ακριβής ανάδραση σε πραγματικό χρόνο της προσπάθειας του χειριστή.
  5. Πολλαπλές δυνατότητες ρύθμισης προγραμμάτων, δρώντας έτσι σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.
  6. Δυνατότητα προσδιορισμού και προόδου, δίνοντας μια ακριβή μέτρηση της άσκησης εξασφαλίζοντας έτσι την βελτίωση των αποτελεσμάτων μέσω αξιολόγησης και ελέγχου.

 

Το HUBER είναι το μοναδικό μηχάνημα που ενδυναμώνει τους εν τω βάθει μύες της σπονδυλικής στήλης γυμνάζοντας όλους τους μύες ταυτόχρονα.

Το HUBER γυμνάζει ταυτόχρονα και αρμονικά πόδια, χέρια, γλουτούς, κοιλιακούς μύες και μύες της σπονδυλικής στήλης (σφαιρική γυμναστική).

Το HUBER μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζέσταμα, καρδιοαναπνευστική άσκηση, ισορροπία και συντονισμό κινήσεων.

Το HUBER παρέχει αποτελεσματική εκγύμναση χωρίς την ανάγκη ακραίας ή επικίνδυνης προσπάθειας.

Το HUBER διαθέτει προγράμματα για εξειδικευμένη εξάσκηση ή προπόνηση που προσαρμόζονται στις ανάγκες και στους στόχους του κάθε χειριστή .

Το HUBER ενδυναμώνει τη μυϊκή αλυσίδα, βελτιώνει το συντονισμό και τη στάση του σώματος, υποκινεί και βελτιώνει την ισορροπία. – Ενίσχυση της μέσης – Αποκατάσταση –Κινητικότητα, Αυχενικό σύνδρομο με έντονη γράμμωση των μυών .


Στο κέντρο μας εφαρμόζουμε το ΗUBER προσφέροντας υγεία και έντονη μυϊκή ενδυνάμωση. Επίσης από 15/3 έως 30/4 υπάρχει ειδική έκπτωση .

huber-art

 

Δείτε σχετικό video....