Κέντρο Αισθητικής Mαρούσι - Μαρία Πασχαλίδη

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα με Σαββάτο - 10πμ με 8μμ

Τηλ.: 210 80 26 583

29 Απρ
Δημοσιεύθηκε από Μαρία Πασχαλίδη

Το μόνιμο μακιγιάζ-tattoo φρυδιών, είναι μία τεχνική κατά την οποία με ειδικό στυλό στο οποίο εφαρμόζεται αποστειρωμένη και μιας χρήσης βελόνα, σχεδιάζουμε το επιθυμητό σχήμα φρυδιών.

 Το σχήμα μπορεί να είναι είτε με την μορφή τρίχας–τρίχας είτε με την μορφή ενιαίας γραμμής. Εξαρτάται από το ήδη υπάρχον, από την επιθυμία της πελάτισσας αλλά και από τους βασικούς κανόνες της προσωπολογίας. Με αυτή την μέθοδο έχουμε την δυνατότητα να ανασχηματίσουμε τα φρύδια ή απλώς να συμπληρώσουμε τα κενά.

Οι χρωστικές τις οποίες χρησιμοποιούμε είναι φυτικές υποαλλεργικές (με κανένα σύμπτωμα αλλεργίας μετά από την χρήση 10 ετών) ακίνδυνες και οι οποίες εισάγονται στο υποδόριο ιστό με την αποστειρωμένη και μιας χρήσης βελόνα. Έτσι έχουμε ένα μόνιμο αποτέλεσμα το οποίο έχει διάρκεια 2-5 χρόνια (εξαρτάται από την επιθυμητή απόχρωση και από τον τύπο του δέρματος).

Οπωσδήποτε, πριν εφαρμοστεί η μέθοδος αυτή, κάνουμε ένα τεστ, χρωματικό και σχήματος, ώστε να καλύψουμε απόλυτα την ανάγκη από κοινού εφόσον η εμπειρία μας καθώς και η επιθυμία της πελάτισσας, θα αποδώσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Προκειμένου δε, να αποφευχθεί ο πόνος εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα. Επίσης την πρώτη εβδομάδα τα φρύδια παίρνουν ένα εντονότερο χρώμα λόγω της εφελκίδας η οποία αποπίπτει ώστε να εμφανιστεί το τελικό–επιθυμητό χρώμα.

Την ίδια ακριβώς τεχνική εφαρμόζουμε και για το μόνιμο μακιγιάζ στόματος και ματιών – eye liner.