Κέντρο Αισθητικής Mαρούσι - Μαρία Πασχαλίδη

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα με Σαββάτο - 10πμ με 8μμ

Τηλ.: 210 80 26 583

17 Ιαν
laser lipo max

LASER LIPO MAX

Το laser lipo max είναι η νέα τεχνολογία πολλά υποσχόμενη για το τοπικό πάχος σε συνδυασμό πάντα με το ems για ένα πιο γρήγορο αλλά και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα εφόσον στόχος μας δεν είναι μόνο το αδυνάτισμα αλλά και η σύσφιξη .

Το laser lipo max εκπέμπει χαμηλά επίπεδα ενέργειας τοπικά ,ικανά όμως να διασπάσουν τα τριγλυκερίδια ,που ενυπάρχουν στα λιποκύτταρα ,σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερίνη τα οποία εν συνεχεία απελευθερώνονται στις κυτταρικές μεμβράνες μέσω καναλιών. Στη συνέχεια τα λιπαρά οξέα και η γλυκερίνη μεταφέρονται στους ιστούς του σώματος προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ,δίνοντας ενέργεια στην ολοκλήρωση του μεταβολισμού.

11 Μαρ
  
 

Τι είναι η τεχνολογία –μέθοδος ems-ums;

Η νέα τεχνολογία ems muscle building machine είναι ένα πολυλειτουργικό όργανο διαμόρφωσης σώματος και ανάπτυξης μυών. Το οποίο είναι κατάλληλο για τη διαμόρφωση σώματος εφόσον επεμβαίνει στο αδυνάτισμα που αναπτύσσει η μυϊκή διάλυση λίπους. Χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητική ενέργεια με αποτέλεσμα  να συστέλλονται οι μυς στην περιοχή που δρα. Όσον αφορά την ums αναφέρεται στην εξελιγμένη μορφή κατά την οποία μπορούμε να εφαρμόσουμε συγχρόνως 4 κεφαλές δηλ unite system εν αντιθέσει με την έως τώρα τεχνολογία των δυο κεφαλών . Είναι μια επαναστατική θεραπεία η οποία καίει λίπος κτίζει μυς και αναδιαμορφώνει το σώμα !

1 Δεκ

ΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

hifu body

Lifting χωρίς νυστέρι, με φυσικό αποτέλεσμα!

Η θεραπεία HIFU αποτελεί την πιό πρόσφατη καινοτομία των τεχνολογιών ενέργειας που χρησιμοποιούνται στις κοσμητικές θεραπείες.

Πρόκειται για μία μέθοδο που χρησιμοποιεί υπερήχους ώστε να επιτύχει (τεχνολογικά) σύσφιξη (Lifting) του δέρματος, μέσω ενεργοποίησης παραγωγής κολλαγόνου. 

18 Ιουλ

Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μία εργασία κατά την οποία μπορούμε με καλλιτεχνικό τρόπο και με μόνιμο αποτέλεσμα να διορθώσουμε, να εμπλουτίσουμε ή απλά να διαφοροποιήσουμε το σχήμα του στόματος και των φρυδιών. Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε μία μόνιμη γραμμή eye liner.

18 Ιουλ

kittaritidaΗ κυτταρίτιδα είναι φλεγμονή των λιποκυττάρων κατά την οποία τα λιποκύτταρα διευρύνονται – διαστέλλονται, τούτο δε διότι γεμίζει το εσωτερικό τους με λιπώδες υγρό και νερό και έτσι δημιουργείται, η ανώμαλη επιφάνεια του δέρματος.

19 Ιουν

lemfikoΣαφώς αποτελεί αναπόσπαστη θεραπεία στην λιποδιάλυση, εφόσον η λεμφική κατακράτηση ευθύνεται για ως επί το πλείστον δημιουργία της κυτταρίτιδας στο λιπώδη ιστό.

19 Ιουν

Το HUBER, μια τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη για την ολοκληρωμένη εκγύμναση και την ταυτόχρονη διέγερση όλων των μυϊκών ομάδων, είναι το μοναδικό μηχάνημα το οποίο διεγείρει τους εν τω βάθει μύες της Σπονδυλικής στήλης

19 Ιουν
Αδυνάτισμα

Η κυτταρίτιδα είναι φλεγμονή των λιποκυττάρων κατά την οποία τα λιποκύτταρα διευρύνονται – διαστέλλονται

18 Ιουν

lipodialisiΕίναι το πλέον επίμαχο πρόβλημα που πολλές φορές καταντά οδυνηρό για την σύγχρονη γυναίκα. Ωστόσο στο κέντρο μας αποτελεί ευχάριστη παροχή αφενός λόγω των σύγχρονων ανώδυνων μεθόδων [endermologie, RF (ραδιοσυχνοτήτων)] με ταχύτατα αποτελέσματα, αφετέρου λόγω της ουσιαστικής εν τω βάθει αιματική ανά κυκλοφορία που προσφέρει στην πελάτισσα μοναδική ξεκούραση.