Κέντρο Αισθητικής Mαρούσι - Μαρία Πασχαλίδη

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα με Σαββάτο - 10πμ με 8μμ

Τηλ.: 210 80 26 583

24 Μαϊ
TRUSCULPT FLEX

TO TRU SCULPT FLEX είναι μια υπέρ σύγχρονη μέθοδος αδυνατίσματος αλλά και μυϊκής σύσφιξης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα .Παρέχει δύο διαφορετικά προγράμματα το ID και το flex

Το truSculpting iD παρέχει μια καινοτόμο τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων που προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα στη τοπικη λιποδιάλυση. Η ευελιξία του συστήματος επιτρέπει εξατομικευμένες θεραπείες σε πολλές περιοχές του σώματος ταυτόχρονα με βάση τις ανάγκες των ασθενών σε ένα πρωτόκολλο θεραπείας 15 λεπτών

Αυτή η θεραπεία λειτουργεί αξιοποιώντας τη δύναμη της ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (RF), παρέχοντας ομοιόμορφη θερμότητα στο στρώμα του υποδόριου λίπους. Αυτή η θερμότητα λιώνει τα τοιχώματα των λιποκυττάρων, καταστρέφοντάς τα. Μόλις ολοκληρωθεί η συνεδρία της θεραπείας σας, το λεμφικό σας σύστημα θα συλλέξει τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα, θα τα επεξεργαστεί και θα τα εξαλείψει κατά τη διάρκεια των επόμενων 4-6 εβδομάδων

TruShape/ TruSculpting Flex Με την μεθοδο  Muscle Training και συγχρόνως 6 ομάδες ανιχνευτών θεραπείας. Μόνο το truSculpting flex λόγω του Multi-Directional Stimulation (MDS) (Πολυκατευθυντική διέγερση) ,αναπτύσσει μια μοναδική μέθοδο ηλεκτρικής μυϊκής διέγερσης   στοχεύοντας σε  συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες χρησιμοποιώντας 3 επιλογές τρόπου θεραπείας, καλύπτοντας τη μεγαλύτερη περιοχή θεραπείας( 8 περιοχές συγχρόνως )στη βιομηχανία γλυπτικής σώματος.  Επιτρέπει την αντιστροφή της κατεύθυνσης εφαρμογής του ρεύματος με την τεχνολογία διέγερσης πολλαπλών κατευθύνσεων και έτσι με χαμηλά επίπεδα ενέργειας επιτυγχάνονται βαθιές μυϊκές συσπάσεις σε υψηλή ένταση!.

Πόσο γρήγορα λειτουργεί το TruSculpt;

Το TruSculpt λειτουργεί σε περίπου έναν έως τρεις μήνες. Το πόσο γρήγορα θα δείτε τα τελικά σας αποτελέσματα εξαρτάται από το πόσο λίπος πρέπει να χάσετε, τον μεταβολισμό σας και τον τρόπο ζωής σας.. Εάν έχετε πολύ περιττό λίπος να χάσετε, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα της θεραπείας σας, επειδή το λεμφικό σας σύστημα θα έχει περισσότερο λίπος για να αποβάλλει .Ετσι , τα αποτελέσματά σας θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να γίνουν εμφανή . Ο λόγος είναι ότι η θεραπεία προκαλεί μυϊκή διέγερση, αλλά η μυϊκή ανάπτυξη και η επακόλουθη απώλεια λίπους συμβαίνουν στη συνέχεια.

Πώς λειτουργεί αυτή η θεραπεία;

Το truSculpt flex μπορεί να χρησιμοποιήσει μεταξύ 10-20mA ενέργειας για να παράγει αποτελέσματα ισοδύναμα με αυτά που παράγονται από ηλεκτρομαγνητική διέγερση, που απαιτεί έως και 2 Tesla μαγνητικής ενέργειας. Έτσι, το truSculpt flex μπορεί να διεγείρει συγκεκριμένα μυϊκά σύνολα και παρέχει καλύτερη κάλυψη του του μεγαλυτέρου μέρους του σώματος .

Αντίθετα, η ηλεκτρομαγνητική διέγερση EMS επιτρέπει τη συστολή σε μία μόνο κατεύθυνση . Οι αλλαγές μπορεί να γίνουν ορατές μόνο μετά από 4 θεραπείες των 45 λεπτών η καθεμία με θεραπείες οι οποίες θα έχουν χρονική διαφορά 48 ωρών. Έτσι, το truSculpt flex μπορεί να οδηγήσει σε εμφανείς βελτιώσεις της μυϊκής μάζας με σύντομο και ασφαλή τρόπο με 3 μεθόδους μυϊκών συσπάσεων, της ηλεκτρικής διέγερσης, της ηλεκτρομαγνητικής διέγερσης και της διαδερμικής ηλεκτρικής διέγερσης.

Το truSculpt flex παρέχει τρεις τρόπους θεραπείας με τη βοήθεια της αποκλειστικής τεχνολογίας Multi-Directional Stimulation (MDS). Οι τρεις τρόποι θεραπείας περιλαμβάνουν τη λειτουργία προετοιμασίας, τη λειτουργία τόνου και τη λειτουργία γλυπτικής και βασίζονται στη χρήση ηλεκτρικών παλμών 3 διαφορετικών συχνοτήτων. Οι τρεις τρόποι θεραπείας προσομοιώνουν διαφορετικές ασκήσεις και παρέχουν πλήρη μυϊκή διέγερση. Αυτοί οι τρόποι λειτουργίας περιλαμβάνουν:

PREP MODE Λειτουργία προετοιμασίας: αυτή η λειτουργία δημιουργεί περιστροφικές κινήσεις παρόμοιες με αυτές που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια των ασκήσεων προθέρμανσης. Περιλαμβάνει τέντωμα των μυών και σιγά σιγά χτίζει μια ανοχή στις μυϊκές συσπάσεις

TONE MODE: αυτός ο τρόπος είναι παρόμοιος με την εκτέλεση squats και περιλαμβάνει συστολή των μυών μέχρι το σημείο εξάντλησης. Αυτή η λειτουργία μιμείται προγράμματα προπόνησης ενδυνάμωσης και έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη ενδυνάμωση και αντοχή

SCULPT MODE : αυτή η λειτουργία είναι παρόμοια με την εκτέλεση crunches και περιλαμβάνει γρήγορες, βαθιές, διαδοχικές συσπάσεις των μυών. Αυτή η λειτουργία μιμείται προγράμματα μυϊκής οικοδόμησης που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη νέων μυϊκών ινών. Η αυξημένη μυϊκή μάζα συνοδεύεται επίσης από ταυτόχρονη αύξηση του βασικού μεταβολικού ρυθμού (BMR) για την ανάπτυξη και υποστήριξη της μυϊκής μάζας

Πόσος χρόνος θα διαρκέσει η συνεδρία θεραπείας μου;

Ανάλογα με το μέγεθος των περιοχών που στοχεύουν στη θεραπεία, η συνεδρία σας μπορεί να διαρκέσει από 15 λεπτά έως μία ώρα για να ολοκληρωθεί. Σε μία συνεδρία 45 λεπτών μπορούν να αντιμετωπιστούν έως και οκτώ περιοχές.

Είναι επώδυνη αυτή η θεραπεία;

Όχι, δεν θα νιώσετε πόνο ή ενόχληση κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας. Μετά τη διαδικασία, οι ασθενείς μπορoύν να παρατηρήσουν μυρμήγκιασμα στις περιοχές που υποβλήθηκαν σε θεραπεία για έως και μερικές ώρες ή/και ελαφρύ μυϊκό πόνο ή ευαισθησία για 24-72 ώρες

Τι πρέπει να περιμένω κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θεραπείας;

Έντονη εναλλασσόμενη μυϊκή σύσπαση .

Πόσες συνεδρίες θεραπείας θα χρειαστώ για ιδανικά αποτελέσματα;

Αξιοσημείωτα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με μόλις τέσσερις θεραπείες. Μπορεί να απαιτηθούν πρόσθετες θεραπείες για να επιτύχετε τα εξατομικευμένα αποτελέσματα που επιθυμείτε... Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ορατά μετά τη δεύτερη συνεδρία με τα μέγιστα αποτελέσματα ορατά 8-12 εβδομάδες μετά την τελευταία συνεδρία.

Πόσο λίπος μπορώ να χάσω;

Κατά μέσο όρο, αυτή η μέθοδος θεραπείας αφαιρεί το 24% των τοπικών λιποκυττάρων σε μεγάλες περιοχές θεραπείας. Εάν στοχεύετε μικρότερες περιοχές για θεραπεία, μπορείτε να περιμένετε να χάσετε πάνω από το 24% των λιποκυττάρων σε κάθε περιοχή.

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας;

Ναι, τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι μόνιμα. Οι ενήλικες δεν μπορούν να αναπτύξουν νέα λιποκύτταρα. Επομένως, μόλις εξαλειφθούν τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα, δεν θα αναπληρωθούν ποτέ. Ωστόσο, θα πρέπει να καταλάβετε ότι η μελλοντική αύξηση βάρους είναι ακόμα δυνατή. Πρέπει να διατηρήσετε μια θερμιδική ισορροπία για να διατηρήσετε την ιδανική σας σωματική διάπλαση. Εάν τρώτε με πλεόνασμα θερμίδων, θα αποθηκεύσετε περίσσεια ενέργειας στα λιποκύτταρα που παραμένουν στο σώμα σας.  Αν αποθηκεύετε αυτήν την περίσσεια ενέργειας στα εναπομείναντα λιποκύτταρα στις περιοχές θεραπείας ή αλλού σε όλο το σώμα σας μπορει να εξαρτάται από τη γενετική, το στρες και άλλους παράγοντες.

17 Ιαν
LIPOLASER MAX

LASER LIPO MAX

Το laser lipo max είναι η νέα τεχνολογία πολλά υποσχόμενη για το τοπικό πάχος σε συνδυασμό πάντα με το ems για ένα πιο γρήγορο αλλά και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα εφόσον στόχος μας δεν είναι μόνο το αδυνάτισμα αλλά και η σύσφιξη .

Το laser lipo max εκπέμπει χαμηλά επίπεδα ενέργειας τοπικά ,ικανά όμως να διασπάσουν τα τριγλυκερίδια ,που ενυπάρχουν στα λιποκύτταρα ,σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερίνη τα οποία εν συνεχεία απελευθερώνονται στις κυτταρικές μεμβράνες μέσω καναλιών. Στη συνέχεια τα λιπαρά οξέα και η γλυκερίνη μεταφέρονται στους ιστούς του σώματος προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ,δίνοντας ενέργεια στην ολοκλήρωση του μεταβολισμού.

11 Μαρ
  
 

Τι είναι η τεχνολογία –μέθοδος ems-ums;

Η νέα τεχνολογία ems muscle building machine είναι ένα πολυλειτουργικό όργανο διαμόρφωσης σώματος και ανάπτυξης μυών. Το οποίο είναι κατάλληλο για τη διαμόρφωση σώματος εφόσον επεμβαίνει στο αδυνάτισμα που αναπτύσσει η μυϊκή διάλυση λίπους. Χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητική ενέργεια με αποτέλεσμα  να συστέλλονται οι μυς στην περιοχή που δρα. Όσον αφορά την ums αναφέρεται στην εξελιγμένη μορφή κατά την οποία μπορούμε να εφαρμόσουμε συγχρόνως 4 κεφαλές δηλ unite system εν αντιθέσει με την έως τώρα τεχνολογία των δυο κεφαλών . Είναι μια επαναστατική θεραπεία η οποία καίει λίπος κτίζει μυς και αναδιαμορφώνει το σώμα !

1 Δεκ

ΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Τι είναι το Liposonic;

Το Liposonic είναι μια ανώδυνη αντικατάσταση των θεραπειών λιποαναρρόφησης. Δεν είναι τόσο γρήγορο ή ριζικό όσο η λιποαναρρόφηση αλλά δίνει ένα όμορφο αποτέλεσμα χωρίς πόνο, βελόνες, φάρμακα ή χρόνο διακοπής. Ναι, είναι πιο αργό, ωστόσο δεν θα έχετε μώλωπες και δεν θα πονάτε ή δεν θα χρειαστεί να πάρετε άδεια από την εργασία σας για να αναρρώσετε. Από πλευράς κόστους και σχέσης είναι λιγότερο ακριβό και μια πολύ πιο υγιεινή εναλλακτική λύση στη λιποαναρρόφηση, επειδή μετά τη θεραπεία συνεχίζετε τις κανονικές δραστηριότητες της καθημερινής ζωής σας χωρίς καμία διακοπή.

Τι μπορεί να κάνει;

 Συνήθως σπηλώνει (διασπά)μέχρι  1,5  cm περιφέρειας με κάθε θεραπεία και το μετατρέπει σε υγρό. Η απώλεια είναι συνήθως ορατή μετά από 15 μέρες μετά τη θεραπεία. Αυτή η απώλεια λίπους δεν προκαλείται  μόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας αλλά και για αρκετές εβδομάδες μετά (8-12). Λειαίνει  τις περιοχές όπου εφαρμόζεται .

Πώς λειτουργεί;

Το  Liposonic  είναι μια επαναστατική θεραπεία που χρησιμοποιεί εστιασμένο υπέρηχο υψηλής έντασης (hi-fu) για τη θεραπεία και την εξάλειψη του επίμονου λίπους. Χρησιμοποιεί συγκεκριμένες συχνότητες υπερήχων που έχουν συντονιστεί μόνο για  σπηλαίωση (δόνηση και διάσπαση) των λιποκυττάρων και  τα καταστρέφει σε συγκεκριμένο βάθος του δέρματος και στους στοχευόμενους λιπώδεις ιστούς χωρίς να βλάψει το δέρμα ή τους περιβάλλοντες ιστούς. Το σώμα στη συνέχεια αποβάλλει φυσικά τα νεκρά κύτταρα μέσω των συστημάτων λέμφου και του ήπατος.

hifu body

Lifting χωρίς νυστέρι, με φυσικό αποτέλεσμα!

Η θεραπεία HIFU αποτελεί την πιό πρόσφατη καινοτομία των τεχνολογιών ενέργειας που χρησιμοποιούνται στις κοσμητικές θεραπείες.

Πρόκειται για μία μέθοδο που χρησιμοποιεί υπερήχους ώστε να επιτύχει (τεχνολογικά) σύσφιξη (Lifting) του δέρματος, μέσω ενεργοποίησης παραγωγής κολλαγόνου. 

18 Ιουλ

Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μία εργασία κατά την οποία μπορούμε με καλλιτεχνικό τρόπο και με μόνιμο αποτέλεσμα να διορθώσουμε, να εμπλουτίσουμε ή απλά να διαφοροποιήσουμε το σχήμα του στόματος και των φρυδιών. Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε μία μόνιμη γραμμή eye liner.

18 Ιουλ

kittaritidaΗ κυτταρίτιδα είναι φλεγμονή των λιποκυττάρων κατά την οποία τα λιποκύτταρα διευρύνονται – διαστέλλονται, τούτο δε διότι γεμίζει το εσωτερικό τους με λιπώδες υγρό και νερό και έτσι δημιουργείται, η ανώμαλη επιφάνεια του δέρματος.

19 Ιουν

lemfikoΣαφώς αποτελεί αναπόσπαστη θεραπεία στην λιποδιάλυση, εφόσον η λεμφική κατακράτηση ευθύνεται για ως επί το πλείστον δημιουργία της κυτταρίτιδας στο λιπώδη ιστό.

19 Ιουν

Το HUBER, μια τεχνολογία ειδικά σχεδιασμένη για την ολοκληρωμένη εκγύμναση και την ταυτόχρονη διέγερση όλων των μυϊκών ομάδων, είναι το μοναδικό μηχάνημα το οποίο διεγείρει τους εν τω βάθει μύες της Σπονδυλικής στήλης

19 Ιουν
Αδυνάτισμα

Η κυτταρίτιδα είναι φλεγμονή των λιποκυττάρων κατά την οποία τα λιποκύτταρα διευρύνονται – διαστέλλονται

18 Ιουν

lipodialisiΕίναι το πλέον επίμαχο πρόβλημα που πολλές φορές καταντά οδυνηρό για την σύγχρονη γυναίκα. Ωστόσο στο κέντρο μας αποτελεί ευχάριστη παροχή αφενός λόγω των σύγχρονων ανώδυνων μεθόδων [endermologie, RF (ραδιοσυχνοτήτων)] με ταχύτατα αποτελέσματα, αφετέρου λόγω της ουσιαστικής εν τω βάθει αιματική ανά κυκλοφορία που προσφέρει στην πελάτισσα μοναδική ξεκούραση.