Κέντρο Αισθητικής Mαρούσι - Μαρία Πασχαλίδη

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα με Σαββάτο - 10πμ με 8μμ

Τηλ.: 210 80 26 583

17 Ιαν
LIPOLASER MAX
Δημοσιεύθηκε από Μαρία Πασχαλίδη

LASER LIPO MAX

Το laser lipo max είναι η νέα τεχνολογία πολλά υποσχόμενη για το τοπικό πάχος σε συνδυασμό πάντα με το ems για ένα πιο γρήγορο αλλά και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα εφόσον στόχος μας δεν είναι μόνο το αδυνάτισμα αλλά και η σύσφιξη .

Το laser lipo max εκπέμπει χαμηλά επίπεδα ενέργειας τοπικά ,ικανά όμως να διασπάσουν τα τριγλυκερίδια ,που ενυπάρχουν στα λιποκύτταρα ,σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερίνη τα οποία εν συνεχεία απελευθερώνονται στις κυτταρικές μεμβράνες μέσω καναλιών. Στη συνέχεια τα λιπαρά οξέα και η γλυκερίνη μεταφέρονται στους ιστούς του σώματος προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ,δίνοντας ενέργεια στην ολοκλήρωση του μεταβολισμού.

 

Αυτή δε  η διαδικασία, απελευθέρωσης λιπαρών οξέων είναι μια φυσική απόκριση του σώματος, όταν ο οργανισμός χρειάζεται αποθηκευμένα αποθέματα ενέργειας .

Έτσι η δράση του laser lipo max έρχεται να διευκολύνει αυτή την ανάγκη χωρίς να επηρεάσει ή να βλάψει τις γύρω δομές όπως δέρμα ,αιμοφόρα αγγεία και περιφερικά νεύρα .

Ο συνδυασμός λοιπόν με το EMS  https://www.paschalidi.gr/ipiresies-aisthitikis/frontida-somatos/ems-sculpture-plus μας εξασφαλίζει την βελτίωση του μεταβολισμού και επομένως και την ταχεία αποβολή των απελευθερωμένων λιπαρών οξέων .Μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στο laser lipo max και στις συνήθεις μεθόδους είναι ότι δεν είναι επεμβατικό άρα δεν έχουμε κανενός είδους τραυματισμό (μώλωπες κλπ),έχει μακροχρόνια δράση και αποτελέσματα. Αποτελεί δε μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την αντιμετώπιση –μείωση του τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας .

Ωστόσο, δεν συστήνεται η θεραπεία αυτή για άτομα τα οποία επιθυμούν να χάσουν πολύ βάρος, βεβαίως όμως αποτελεί πολύ καλή επιλογή είτε μετά την απώλεια των βασικών πολλών κιλών, είτε μετά την πλαστική επέμβαση .

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Σε εγκυμονούσες γυναίκες

Σε γυναίκες που ακολουθούν θεραπεία προσπάθειας κύησης

Σε άτομα που έχουν βηματοδότη

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Οι συνεδρίες διαρκούν 20-45’ και κατά την διάρκεια της συνεδρίας δεν υπάρχει πόνος ή πρήξιμο ευαισθησία ή ερυθρότητα επομένως δεν χρειάζεται πότε να διακόπτεται η εφαρμογή .Επιστρέφετε αμέσως στις δραστηριότητες σας .Συστήνονται 2-3 συνεδρίες ανά εβδομάδα αναλόγως πάντα το υπάρχον πρόβλημα.

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ EMS ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΕΠΙΤΑΧΎΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ !