Κέντρο Αισθητικής Mαρούσι - Μαρία Πασχαλίδη

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα με Σαββάτο - 10πμ με 8μμ

Τηλ.: 210 80 26 583

7 Ιουλ
Δημοσιεύθηκε από Thanos

ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

ΚΑΘΑΡΟ TEA TREΕ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ.

Η επιστήμη απαντά, το αποτέλεσμα δίνει οριστική λύση!

Ακμή

Η ακμή είναι μία παθολογική κατάσταση του δέρματος κατά την οποία το δέρμα είναι ακάθαρτο εφόσον το χαρακτηρίζει η έντονη παρουσία φαγεσώρων και φλυκταινών.

Η ακμή προκαλείται συχνά από την αύξηση των ορμονών όπως η τεστοστερόνη , διυδροτεστοστερόνη (DHT και δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA) υψηλά επίπεδα αυξητικής ορμόνης (GH) και η ινσουλίνη η οποία προκαλεί παραγωγή αυξητικού παράγοντα 1 (GF-1) στη προσπάθεια να εξισορροπήσει το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα, με συνέπεια έκκριση λιπαρότητας. Η υπερβολική ανάπτυξη του αναερόβιου βακτηρίου acnes Propionibacterium , στο δέρμα, ευθύνεται πολύ συχνά . Είναι μια χρόνια πάθηση του δέρματος ,της τριχοσμηγματογόνου μονάδας η οποία αναπτύσσεται λόγω της απόφραξης θυλάκων των τριχών του δέρματος.. Οι ακόλουθες τέσσερις μη φυσιολογικές διεργασίες ευθύνονται ,1ο η παραγωγή ελαιώδους σμήγματος (το οποίο επηρεάζεται από τα ανδρογόνα ),2ο υπερβολική εναπόθεση της πρωτεΐνης κερατίνης που οδηγεί σε comedo σχηματισμό, 3ο η δημιουργία αποικισμού στο θύλακο από Propionibacterium acnes ( Π acnes ) βακτήρια, και 4ο η τοπική απελευθέρωση των προ-φλεγμονώδων χημικών ουσιών στο δέρμα. (όπως IL-1α , IL-8 , TNF-α , και LTB4)

Επίσης σε μια τέτοια περίπτωση πολύ εύκολα μπορεί να αναπτυχθεί ο staphylococcus epidermis και να επιδεινωθεί η μόλυνση με ανάπτυξη φλυκταινών . Ωστόσο και η παρουσία του Demodex ακάρεου το οποίο ενδημεί στο δέρμα μας συμβάλλει τελικά στην ανάπτυξη και της εφηβικής ακμής αλλά και της ροδόχρους. Φλεγμονώδεις Μορφολογικές εικόνες ήπιας μορφής ακμής ,συναντάμε όπως βλατίδες και φλύκταινες ,ενώ σε σοβαρότερη μορφή ακμής οζίδια και κύστεις.( nodulocystic )

Ετσι το δέρμα παρουσιάζει την εικόνα ενός <βρώμικου >δέρματος και συγχρόνως το άτομο βρίσκεται σε μία κακή ψυχολογική κατάσταση.Επίσης η ακμή αναπτύσσεται όταν οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν υπερβολικό σμήγμα, είτε λόγω κληρονομικότητας, είτε υπερπαραγογής ανδρογόνων από π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες και επιδεινώνεται με το stress Αυτό συνδυάζεται με την υπερπαραγωγή κερατινοκυττάρων στα τοιχώματα των αδένων, τα οποία καθώς αποπίπτουν φράζουν τους πόρους των αδένων προς την επιφάνεια της επιδερμίδας (μαύρα στίγματα - ανοιχτοί φαγέσωρες ή άσπρα στοιχεία - κλειστοί φαγέσωρες).Οι υπερλειτουργούντες αδένες διογκώνονται και οδηγούνται σε φλεγμονή (κόκκινα σπυράκια - βλατίδες), τα τοιχώματά τους διασπώνται, και βακτηρίδια (κυρίως το προπιονοβακτηρίδιο της ακμής) που βρίσκονται στο δέρμα, αποικίζουν, εισχωρούν, επιμολύνουν και δημιουργούν πυώδεις βλάβες (φλύκταινες). Φλεγμονώδεις παράγοντες επιστρατεύονται και μια χρονίζουσα φλεγμονώδης διαδικασία επακολουθεί και εγκαθιδρύεται. Κύστεις δημιουργούνται όταν η διαδρομή είναι βαρύτερη.

Θα πρέπει δε να χρησιμοποιούμε καλλυντικά τα οποία θα δρουν <δερματολογικά.> Δηλ να μπορούν να εισχωρούν στη βασική στιβάδα ώστε να ξεκινήσει η θεραπεία από την αρχή της κυτταρικής ανάπτυξης .Τέτοια προϊόντα είναι αυτά τα οποία είναι βασισμένα στα λιποσώματα ,βασικές μονάδες της κυτταρικής μεμβράνης .

Εκεί ακριβώς βασίζεται και η αποτελεσματική θεραπεία με τα καλλυντικά του DR BAUMANN διότι έχουν την μοναδική ιδιότητα να εισχωρούν στο βάθος και έχοντας πανομοιότυπες ουσίες με του δέρματος μας ,άρα είναι φιλικά και τα αναγνωρίζει το δέρμα μας με αποτέλεσμα να τα <χρησιμοποιεί >όπως ακριβώς πρέπει προκειμένου να καταστραφεί και να ελεγχτεί η παραγωγή των βακτηρίων –μικροβίων που προκαλούν την ακμή.

Έτσι η συστηματική χρήση TEATREE OIL ΚΑΘΑΡΟΥ σε συνδυασμό με την ANTICOMENDO 4.8 μας δίνει πολύ σύντομα εξαιρετικό αποτέλεσμα .Διότι επεμβαίνουμε με ένα ισχυρό αντιβακτηριδιακό φυτικό προϊόν στο βακτήριο της ακμής .Αρκεί να ΜΗΝ επεμβαίνουν τα χέρια ούτε με άγγιγμα !