Κέντρο Αισθητικής Mαρούσι - Μαρία Πασχαλίδη

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα με Σαββάτο - 10πμ με 8μμ

Τηλ.: 210 80 26 583

11 Μαρ
Δημοσιεύθηκε από Μαρία Πασχαλίδη
  
 

Τι είναι η τεχνολογία –μέθοδος ems-ums;

Η νέα τεχνολογία ems muscle building machine είναι ένα πολυλειτουργικό όργανο διαμόρφωσης σώματος και ανάπτυξης μυών. Το οποίο είναι κατάλληλο για τη διαμόρφωση σώματος εφόσον επεμβαίνει στο αδυνάτισμα που αναπτύσσει η μυϊκή διάλυση λίπους. Χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητική ενέργεια με αποτέλεσμα  να συστέλλονται οι μυς στην περιοχή που δρα. Όσον αφορά την ums αναφέρεται στην εξελιγμένη μορφή κατά την οποία μπορούμε να εφαρμόσουμε συγχρόνως 4 κεφαλές δηλ unite system εν αντιθέσει με την έως τώρα τεχνολογία των δυο κεφαλών . Είναι μια επαναστατική θεραπεία η οποία καίει λίπος κτίζει μυς και αναδιαμορφώνει το σώμα !

 

Η τεχνολογια EMS είναι γνωστή για τις εντυπωσιακές μυϊκές της ιδιότητες και τις ιδιότητες καύσης λίπους. Η μη επεμβατική τεχνολογία HIFEM (υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητική εστίαση) προκαλεί 20.000 hypermax μυϊκές συσπάσεις σε 30 λεπτά. Η χρήση αυτής της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας προκαλεί τους μύς να κάνουν 20.000 hypermax μυϊκές συσπάσεις που δεν επιτυγχάνονται μέσω εθελοντικών συσπάσεων – και μάλιστα σε μια συνεδρία . Έτσι όταν εκτίθεται ο μυϊκός ιστός σε hypermax συστολές,  αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε ακραίες συνθήκες. Αντιδρά με  βαθιά αναδιαμόρφωση της εσωτερικής του δομής που έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη των μυών και την καύση του λίπους, εφόσον οι μύς προκειμένου να ανταποκριθούν στις συστολές χρησιμοποιούν το τοπικό λίπος Μετά από μερικές συσπάσεις, το μηχάνημα θα μεταβεί σε μια κίνηση <κτύπημα > για να βοηθήσει στη διάσπαση του γαλακτικού οξέος που  απελευθερώνεται από τους μυς σας.

 

Σε τι διαφέρει από άλλες συσκευές καταπολέμησης του λίπους ;

Απλά δεν υπάρχει άλλη συσκευή η οποία να τονώνει τόσο άμεσα και αποτελεσματικά τους μυς. Σκεφθείτε ότι σε 30’ προκαλεί 20000 συσπάσεις στους μυς. Ετσι επειδή αυτοί οι μύες χρειάζονται θερμίδες για να τους τροφοδοτήσουν αυτή τη συστολή καίει τα τοπικά συσσωρευμένα λίπη .

 

Ποια αποτελέσματα θα δουν οι χρήστες μετά το Ems sculpture plus ;

Οι μελέτες δείχνουν αύξηση των μυών 16% και μείωση του λίπους κατά 15% έως 20% στην περιοχή μετά τη θεραπευτική αγωγή.

Μπορείτε να αρχίσετε να αισθάνεστε απτά αποτελέσματα αμέσως μετά τη θεραπεία. Ωστόσο, τα θετικά αποτελέσματα παρατηρούνται δύο έως τέσσερις εβδομάδες μετά την τελευταία συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται για αρκετές εβδομάδες μετά τις θεραπείες. Mετά τις δύο πρώτες εβδομάδες θεραπείας, θα νιώθετε το σώμα σας και θα μοιάζει σαν να το έχετε ασκήσει πραγματικά στο μέγιστο  με έναν εκπαιδευτή και να έχετε κάνει ό, τι μπορείτε καλύτερα και επίσης σαν να τρώγατε καλά και ελέγχατε την πρόσληψη λίπους για έξι μήνες έως ένα έτος.

 

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

 Το χρονικό διάστημα που διαρκούν τα αποτελέσματα μιας θεραπείας Ems εξαρτάται από το πόσο ενεργός είναι ο τρόπος ζωής του ατόμου.

Εάν είστε άτομο που πρόκειται να το χρησιμοποιήσει ως κίνητρο ή να συνεχίσει μια καθημερινή άσκηση βασικής μυϊκής ενδυνάμωσης, μπορείτε να το διατηρήσετε για πολύ καιρό, ίσως ακόμη και μόνιμα. Εάν δεν πρόκειται να το κάνετε αυτό, τότε ο μυς θα αρχίσει σιγά-σιγά να μειώνεται επειδή δεν τον ασκείτε, έτσι το λίπος μπορεί αργά να αρχίσει να επιστρέφει και στη συνέχεια θα χρειαστείτε οπωσδήποτε κάποιες συνεδρίες συντήρησης. Όπως λοιπόν η συντήρηση της άσκησης, έτσι και οι θεραπείες μπορεί να κυμαίνονται από μία φορά το χρόνο έως μία φορά το μήνα, ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα,εντούτοις  τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως .

 

Ποιες είναι οι παρενέργειες ;

Δεν έχουν αναφερθεί απεναντίας λογω του ότι η μέθοδος EMS βοηθά στην απομάκρυνση της συσσώρευσης του γαλακτικού οξέος στους μυς αν και οι συσπάσεις είναι έντονες δεν υπάρχει πόνος . Ως εκ τούτου το άτομο μπορεί να επιστρέφει την εργασία του αμέσως.

 

armsΠοια είναι τα προτερήματα αυτής της μεθόδου, γιατί να την επιλέξω;

Είναι δύο μηχανήματα σε ένα ,ειδικά για άτομα με μέτριο η μικρό πρόβλημα λίπους –κυτταρίτιδας αποτελεί μια αποτελεσματική λύση προσφέροντας άμεσα μείωση εκατοστών αλλά και έντονη μυϊκή σύσφιξη κάτι το οποίο έως τώρα ήταν αδύνατον με άλλες μεθόδους .

Είναι μέθοδος η οποία διεγείρει πολλές μυϊκές ομάδες συγχρόνως .Έτσι διαμορφώνει μεγάλη επιφάνεια άμεσα ελαττώνοντας ταυτόχρονα το τοπικό λίπος .

Προσφέρεται ατομικά 

Δεν απαιτείται μυϊκή άσκηση ,αλλά δίνει το αποτέλεσμα χαλαρά …

Είναι απόλυτα προσαρμοσμένο τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες .

Όταν γίνεται μια αντίστοιχη έντονη άσκηση ενεργοποιείται περίπου το 50% αυτής της ομάδας μυών κάθε τρία έως πέντε δευτερόλεπτα. Ενώ αυτή ενεργοποιεί το 100% του μυός 20.000 φορές σε μια περίοδο 30 λεπτών. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περισσότερο από ένα χρόνο ενώ η συνέχιση των θεραπειών συστήνεται για περεταίρω ενδυνάμωση και λιπόλυση.

 

 

 

Για ποιες περιοχές προτείνεται ;

Η συσκευή έχει εγκριθεί για εφαρμογή στους κοιλιακούς μύς , στους γλουτούς ,στους μηρούς με τις μεγάλες κεφαλές ενώ για τις περιοχές των προσαγωγών ,γάμπας ,γονάτου ,βραχιόνων (δικέφαλου και  τρικέφαλου)με τις μικρότερες.

 

Ποιες είναι οι αντενδείξεις ;

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε έχει μέταλλο ή ηλεκτρονικά (όπως βηματοδότες, [χαλκού] IUDs κ.λπ.) στο σώμα του, καθώς αυτά θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα μαγνητικά κύματα. Το Ems sculpure plus δεν είναι επίσης ασφαλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την εγκυμοσύνη για να βελτιώσει τη διάταση του ορθού μυ.

 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Μετά τις 4 φαίνεται η διαφορά ωστόσο χρειάζονται από 6 έως 10 ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα ικανοποιητικό. Το αποτέλεσμα εξαρτάται πάντα από την κατάσταση του σώματος .

Η διάρκεια δε της κάθε θεραπείας για την κάθε περιοχή διαρκεί 30’.

 

Ποιο είναι το κόστος ;

 Το κόστος καθορίζεται σύμφωνα με την έκταση(σύνολο)  των περιοχών που έχουν ανάγκη .Στο χώρο μας ΟΛΕΣ οι υπηρεσίες αντιμετωπίζονται με συλλογική εκτίμηση.