Κέντρο Αισθητικής Mαρούσι - Μαρία Πασχαλίδη

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα με Σαββάτο - 10πμ με 8μμ

Τηλ.: 210 80 26 583

22 Νοε
Δημοσιεύθηκε από Μαρία Πασχαλίδη

Τι είναι όμως το Microfeathering?

Είναι η νέα τεχνική κατά την οποία επεμβαίνουμε στο ήδη υπάρχον φρύδι επιφανειακά δηλαδή στην επιδερμίδα και συμπληρώνουμε αραιές τρίχες σύμφωνα πάντα με το φυσικό σχήμα χωρίς να αλλάζουμε την γραμμή του η το πάχος του. Χρησιμοποιούμε χρώμα το οποίο να είναι απόλυτα ίδιο, κατά το δυνατόν, με το φυσικό χρώμα ώστε το χρώμα να είναι ενιαίο χωρίς να δίνει την τρισδιάστατη εικόνα του Microblading . 

Πως γίνεται η διαδικασία;

Ξεκινάμε με εφαρμογή αναισθητικής κρέμας όπως ακριβώς και στο MICROBLADING, αν και εδώ πολλές φορές δεν χρειάζεται, διότι ο χρόνος εφαρμογής είναι συνήθως μικρότερος άρα και ο ενδεχόμενος πόνος βραχύτερος. Σχηματίζουμε αραιές τρίχας σύμφωνα πάντα με το φυσικό σχήμα χωρίς να επεμβαίνουμε καθόλου σε αλλαγή πάχους ή γραμμής .Η τάση εδώ είναι οι τρίχες να έχουν μία απόλυτα φυσική και πολλές φορές νεανική έκφραση! (ανοδική ελαφρά εξωτική).

 

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

1 - 1,1/2 ώρα εφόσον δεν χρειάζεται να κάνουμε σχήμα .

 

Πόσος είναι ο χρόνος αποθεραπείας; 

Σε κάθε περίπτωση είναι μικρότερος από αυτόν του Microblading δεδομένου ότι η επέμβαση είναι μικρότερη. Έτσι συνήθως δεν ξεπερνά τις-4 μέρες.

 

Τι πρέπει να προσέχουμε μετά το Microfeathering;

Oπως και στο Microblading την έντονη γυμναστική ή γενικά εφίδρωση ,την κολύμβηση, την ηλιοθεραπεία και γενικά την έκταση στην ηλιακή Ακτινοβολία για αρκετό χρονικό διάστημα δηλ πέραν της μιάς ώρας χωρίς διάλειμμα .

 

Χρειάζεται επαναληπτικό;

Ναι, συνήθως χρειάζεται, προκειμένου το αποτέλεσμα να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το επαναληπτικό γίνεται όπως και στο MICROBLADING μετά από 6-8 εβδομάδες.

 

Πόσο διαρκεί;

Από 6 εώς 12 μήνες.

 

Κόστος : 100€ μαζί με το επαναληπτικό.

Εφαρμόζεται από την Αισθητικό-Φαρμακοποιό Μαρία Πασχαλίδη η οποία έχει 20ετή και πλέον εμπειρία στο micro-tattoo.

 

microfeathering 1

microfeathering 2

microfeathering 3