Κέντρο Αισθητικής Mαρούσι - Μαρία Πασχαλίδη

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα με Σαββάτο - 10πμ με 8μμ

Τηλ.: 210 80 26 583

18 Ιουλ
Δημοσιεύθηκε από Μαρία Πασχαλίδη

Η ενυδάτωση είναι η πρώτη επιλογή θεραπεία καθώς η υγρασία του δέρματος είναι απαραίτητη να υπάρχει αλλά και να διατηρείται.

 

Προκειμένου λοιπόν το δέρμα να είναι ενυδατωμένο, επεμβαίνουμε είτε με θεραπείες στο ινστιτούτο είτε με σχολαστική περιποίηση στο σπίτι. Ως εκ τούτου οι θεραπείες ενυδάτωσης στον επαγγελματικό χώρο ποικίλουν σύμφωνα με την ηλικία, κατάσταση του δέρματος, τρόπο διαβίωσης, συνθήκες εργασίας και με τον πιο βασικό παράγοντα, το είδος και την καταλληλότητα  -τοξικότητα των καλλυντικών προϊόντων τα οποία είναι πολύ συχνά υπεύθυνα για την εμφανιζόμενη ξηρότητα.

Στο χώρο μας η θεραπεία της ενυδάτωσης έχει ως κύριο σκοπό την βαθιά ενυδάτωση η οποία επιτυγχάνεται άμεσα λόγω της χρήσης των βιονομικών προϊόντων του Dr Baumann. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα αυτά είναι παρασκευασμένα βάσει των αρχών της βιοχημείας και της φυσιολογίας του ανθρώπινου δέρματος και έτσι ο οργανισμός τα αναγνωρίζει ως φιλικά, τα απορροφά βαθιά με άμεσο ορατό αποτέλεσμα.

Συνεπώς αν και στο χώρο μας έχουμε πολύ υψηλών προδιαγραφών laser για θεραπεία ενυδάτωσης – ανάπλασης, ωστόσο η επιπλέον χρήση του γίνεται σε επιλεγμένες περιπτώσεις εφόσον τα αποτελέσματα και μόνο με τα καλλυντικά προϊόντα του Dr Baumann καλύπτουν πολλές περιπτώσεις αφυδάτωσης - ξηρασίας του δέρματος.

Τελικά λοιπόν η-ο πελάτης μπορεί να απολαύσει και αν γνωρίσει την επαγγελματική δράση των καλλυντικών αυτών με πολύ χαμηλό κόστος εφόσον κύριο μέλημα μας είναι η κοινωνική αισθητική δηλαδή όλα για όλους!