Κέντρο Αισθητικής Mαρούσι - Μαρία Πασχαλίδη

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα με Σαββάτο - 10πμ με 8μμ

Τηλ.: 210 80 26 583

31 Μαϊ
Δημοσιεύθηκε από Μαρία Πασχαλίδη

Το κέντρο Αισθητικής της Μ. Πασχαλιδη, αισθητικού - φαρμακοποιού λειτουργεί περισσότερο από 30 έτη. Με κύριο γνώμονα την ευαισθησία για την πλήρη ασφάλεια της υγείας της πελάτισσας. Είτε όσον αφορά τις εφαρμογές των υπερσύγχρονων μηχανημάτων μας, είτε την εμπορία βιονομικών καλλυντικών.

Και τούτο διότι οι πανεπιστημιακές γνώσεις της Φαρμακευτικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου φοίτησε η Μ. Πασχαλίδη αποτελούν βάσεις για την σωστή γνώση αλλά και διάκριση όλων των σύγχρονων θρεπτικών ουσιών-βιταμινών, λιποσωμάτων, φωσφολιπιδίων, λιπαρών οξέων (λινεϊκού, γ-λινολενικού) αλλά και των μη φιλικών προς το ανθρώπινο δέρμα - parabens, triclosan, ορυκτελαίων, συνθετικών αρωματικών και χρωστικών ουσιών για τις οποίες μάλιστα γίνονται συνεχείς αναφορές από ευρωπαϊκά και αμερικάνικα πανεπιστήμια. Οι συνεχείς έρευνές τους, αποτελούν σημαντικό κίνητρο για το κέντρο μας, έτσι η θέση και άποψη μας είναι σαφώς δεοντολογικά αντίθετη με την σύγχρονη εμπορική εκμετάλλευση η οποία είναι εις βάρος της υγείας, κάθε «ανυποψίαστης πελάτισσας».

Έτσι, η επιστημονική μας ευθύνη σε συνδυασμό με την επιμέλεια και έκδοση του βιβλίου «ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΈΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΑΣΕΙ ΟΡΙΣΜΟΥ INCI» είναι σε θέση να ενημερώσει την κάθε πελάτισσα, εφόσον μάλιστα της δίνεται η ευκαιρία για ανοιχτή συνεχή επικοινωνία μέσω διαδικτύου.