Κέντρο Αισθητικής Mαρούσι - Μαρία Πασχαλίδη

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα με Σαββάτο - 10πμ με 8μμ

Τηλ.: 210 80 26 583

13 Ιουν
Δημοσιεύθηκε από Μαρία Πασχαλίδη

Τώρα είναι η ώρα που θα πρέπει να ετοιμάσετε το δέρμα σας ώστε να προφυλαχτεί από την φθορά και τοξικότητα του ήλιου. Καταρχήν, ο καθημερινός σχολαστικός καθαρισμός είναι απαραίτητος ώστε να αποβάλλονται όλες οι τοξίνες και ο ρύπος.

Επίσης ένα ελαφρύ peeling θα ανακουφίσει την επιδερμίδα ενεργοποιώντας την αιματική κυκλοφορία αυξάνοντας την δίοδο του οξυγόνου και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Κατόπιν θα πρέπει να ενισχύσουμε το δέρμα με θρεπτικά στοιχεία ίδια με αυτά που του λείπουν όπως εμπλουτισμένα λιποσώματα με βιταμίνες και λιπαρά οξέα για πολύ καλή τόνωση.

Εμείς σας συστήνουμε τα λιποσώματα με βιταμίνες E-C του DR BAUMANN και επίσης οι πανεπιστημιακές έρευνες στο νοσ ΣΥΓΓΡΟΎ έδειξαν ότι το πρωτοποριακό προϊόν skintend με βάση το υαλουρονικό οξύ, το ρόδι και βιταμίνη C αποτρέπει απορρόφηση και επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Έτσι το δέρμα όχι μόνο μένει ανεπηρέαστο αλλά ενισχύεται και το κολλαγόνο του ενδυναμώνεται κάτι που φαίνεται από τις πρώτες μέρες εφαρμογής του. Τελικά μετά από 10 ημέρες εφαρμογής η υγιής λάμψη είναι το τελικό μόνιμο αποτέλεσμα!

 

derma-baumann